ARRANGEMENTEN

Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs

 

Bent u jarig?

Verjaardagsaanbieding

Om uw verjaardag te vieren, ontvangt u bij ons een speciale korting! Als u jarig bent, krijgt u 50% korting* op het all-in-dinner! Deze korting geldt echter alleen als er minimaal 4 betalende klanten zijn. De korting is uitsluitend van toepassing op de jarige. Als u met meerdere jarigen komt, moet het aantal jarigen een meervoud van 4 zijn.

Als uw verjaardag op een dag valt waarop we gesloten zijn, geldt deze actie voor de dag ervoor of de dag erna. Let op: deze aanbieding is niet geldig op feestdagen.

En voor degenen die graag wat extra's willen toevoegen aan hun feestelijke ervaring, bieden we de optie om een vuurfontein aan hun ijsje toe te voegen voor een toeslag van €5,00.

Kom en vier uw speciale dag met ons en geniet van heerlijk eten en een gezellige sfeer!

*Opmerking: Korting geldt vanaf 4 betalende klanten, één jarige per 4 betalende klanten.* Bij gebruik van het gereduceerde tarief kunnen wij u om uw legitimatiebewijs vragen.
Bovenstaande prijzen/kortingen zijn niet geldig op feestdagen of te stapelen.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.